Domov Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Upravljavec

Uradno ime podjetja: TS360 – Tržaško knjižno središče – Centro triestino del libro s.r.l.
Sedež podjetja: Trg Oberdan 7, 34133 Trst, Italija
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik): Ivo Corva
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov v podjetju: Ivo Corva

Kontaktni naslov in/ali telefon pooblaščene osebe za varstvo podatkov: TS360 – Tržaško knjižno središče – Centro triestino del libro s.r.l., Trg Oberdan 7, 34133 Trst, Italija
tel.: +39 040 9776640, e-pošta: admin@ts360srl.com

Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo

 • naslov elektronske pošte
 • ime
 • priimek

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov.

Osebne podatke uporabljamo pri sledečih aktivnostih:

 • Prodaja
 • Marketing
 • Podpora strankam

 

Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Italije ter jih ne iznašamo v druge države.

 

Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

 

Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

 • vpogled
 • popravek
 • popoln izbris
 • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Zahtevo lahko pošlje preko e-pošte admin@ts360srl.com ali pisno po pošti na sedež podjetja.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

V kolikor posameznik meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, lahko kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Italiji – e-pošta: urp@gpdp.it.

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.